Dark chocolate truffles
50 γρμ βούτυρο
1 ζαχαρούχο γάλα
3 κ σ κακάο αγλυκο
μια πρέζα αλάτι
2 κ σ Amaretto
Κακάο για επικάλυψη
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο όταν αρχίζει να λιώνει ρίχνουμε το ζαχαρούχο, το αλάτι και το κακάο. Ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα. Όταν αρχίσει να βράζει χαμηλώνουμε την φωτιά,προσθέτουμε και το Amaretto συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μεχρι6να ξεκολλάει το μείγμα από την κατσαρόλα. Αφήνουμε να κρυώσει καλά. Σε ένα πιάτο βαθύ κοσκινιζουμε το κακάο. Με τα χέρια μας παίρνουμε μια ποσότητα από το μείγμα και δημιουργούμε τρουφακια στρογγυλά τα κυλάμε στο κακάο μέχρι να καλυφθεί όλο γύρο γύρο.
Comments
Post a Comment