Ταρτα Oreo
Υλικά για τη βάση
2 συσκευασίες Oreo Original
100 γρμ βούτυρο
Για την κρέμα
300 γρμ κρέμα γάλακτος παγωμένη
300 γρμ Nutella
200 γρμ Mascarpone
Εκτέλεση
Κρατάμε 4 μπισκότα για διακόσμηση
Βάζουμε τα υπόλοιπα μπισκότα στο μουλτι, τα τρίβουμε μέχρι να γίνουν σκόνη. Λιώνουμε ελαφρώς το βούτυρο. Ανακατεύουμε το τριμμένο μπισκότο με το βούτυρο και στρώνουμε το μείγμα σε μία ταρτιερα ,πατάμε καλά με τον πάτο ενός ποτηριού να στρωθεί η βάση.
Χτυπάμε στο μίξερ την κρύα κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί, προσθέτουμε το Mascarpone και σταδιακά τη Nutella. Όταν γίνει μια αφράτη κρέμα σταματάμε το μίξερ και αδειάζουμε την κρέμα πάνω στη βάση μπισκότου. Κόβουμε στη μέση μερικά μπισκότα και τοποθετούμε πάνω από την κρέμα. Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
Comments
Post a Comment