ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ





Υλικά

3 κ σ ταχίνι
3 κ σ μέλι
250 γρμ αμύγδαλο τριμμένο σκόνη
μισό κ γ σόδα μαγειρική
μια πρέζα αλάτι
2 κ σ ελαιόλαδο
1 βανίλια
Σουσάμι για πασπάλισμα 



Εκτέλεση

Σε μία λεκάνη ρίχνουμε το ταχίνι, το μέλι, το ελαιόλαδο και τη βανίλια, ανακατεύουμε καλά.  Στη συνέχεια προσθέτουμε το αμύγδαλο, το αλάτι και την βανίλια. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη .
Σε ένα μπόλ βάζουμε το σουσάμι, πλάθουμε μικρά μπαλάκια στο μέγεθος ενός καρυδιού. Τα πασπαλίζουμε με το σουσάμι και τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλιτηκο χαρτί , δεν τα πατάμε . Αφήνουμε αρκετό κενό μεταξύ τους γιατί ανοίγουν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 έως 12 λεπτά. 

Comments

Popular Posts