Vanilla ice cream
Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί μόρφατ (το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για 2ώρες)
1 κουτί γάλα συμπυκνωμένο
2 βανίλιες
σιρόπι βύσσινο και αμύγδαλα για γαρνίρισμα
1 κουτί μόρφατ (το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για 2ώρες)
1 κουτί γάλα συμπυκνωμένο
2 βανίλιες
σιρόπι βύσσινο και αμύγδαλα για γαρνίρισμα
Στον κάδο του μίξερ αδειάζουμε το μόρφατ και το γάλα, χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και τις βανίλιες,συνεχίζουμε για 5λεπτά ακόμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπόλ και το αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει. Σερβίρουμε με σιρόπι βύσσινο και αμύγδαλα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπόλ και το αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει. Σερβίρουμε με σιρόπι βύσσινο και αμύγδαλα.
Enjoy!
Comments
Post a Comment