Soft Chocolate Cookies
Υλικά
200 γρμ. κουβερτούρα
75 γρμ. βούτυρο
200 γρμ. αλεύρι μαλακό
2 μεγάλα αυγά
160 γρμ. ζάχαρη
1 βανίλια
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
μια πρέζα αλάτι
70 γρμ. άχνη
75 γρμ. βούτυρο
200 γρμ. αλεύρι μαλακό
2 μεγάλα αυγά
160 γρμ. ζάχαρη
1 βανίλια
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
μια πρέζα αλάτι
70 γρμ. άχνη
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο με τη σοκολάτα. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη, το αλάτι, τη βανίλια και προσθέτουμε σιγά σιγά τη λιωμένη σοκολάτα με το βούτυρο. Τέλος ρίχνουμε και το αλεύρι με το μπέικιν. Αφήνουμε τη ζύμη για μισή ώρα στο ψυγείο.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Στρώνουμε αντικολλιτηκό χαρτί σε λαμαρίνα. Πλάθουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και τα πασπαλίζουμε με την άχνη τα τοποθετούμε στη λαμαρίνα όπως έχουν ( δεν τα πατάμε,θα απλώσουν μόνα τους) ψήνουμε για 10 λεπτά .
Enjoy!
Comments
Post a Comment