Chocolate cake



















Υλικά 

300 γρμ. βούτυρο
180 γρμ. ζάχαρη
5 αυγά
150 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
150 γρμ. αμυγδαλο σκόνη
50 γρμ. κακάο
μια πρέζα αλάτι
2 κ.σ. μπεικιν παουντερ
80 γρμ. σταγόνες σοκολάτας
300 γρμ. Nutella για επικάλυψη 

Εκτέλεση 

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά. Ανακατεύουμε απαλά  με μία σπάτουλα και προσθέτουμε το αμύγδαλο, αλάτι,αλεύρι, το κακάο και το μπεικιν. Τέλος προσθέτουμε και τις σταγόνες σοκολάτας.
Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρομένη φόρμα και ψήνουμε για 50 με 60λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει καλά και αλείφουμε το κέικ με  Nutella.    

                                     
                                                         Enjoy!



                             

Comments

Popular Posts