Maltesers Cupcakes
Chocolate Cupcakes
Υλικά
200 γρμ. ζάχαρη
200 γρμ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
3 αυγά
15 γρμ. κακάο
150 γρμ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
3 κ.σ. γάλα
1 φακελάκι baking powder
1 βανίλια
Για την βουτυρόκρεμα
200 γρμ. ζάχαρη άχνη
150 γρμ. βούτυρο
1 βανίλια
100 γρμ. τυρί κρέμα
Maltesers για το στόλισμα
Εκτέλεση
Χτυπάμε για 5 λεπτά τα αυγά με τη ζάχαρη, τη βανίλια και προσθέτουμε το γάλα με το βούτυρο.
Στη συνέχεια ρίχνουμε και το αλεύρι ,το κακάο και το baking.
Βάζουμε το μείγμα σε φορμάκια Cupcakes και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στούς 180 °C για 15 με 20 λεπτά.Αφήνουμε να κρυώσουν.
Χτυπάμε στο μίξερ την άχνη ζάχαρη με το βούτυρο , τη βανίλια και το τυρί κρέμα για 10΄
Βάζουμε την κρέμα σε ένα κορνέ και γαρνίρουμε τα Cupcakes όταν αυτά κρυώσουν και τέλος στολίζουμε με τα Maltesers .
Enjoy!
Schoko-Cupcakes
Zutaten
200 g Zucker
200 g Butter (in Raumtemperatur)
3 Eier
15 g Kakao
150 g Mehl
3 EL Milch
1 Beutel Backpulver
1 Beutel Vanillenzucker
Für Buttercreme
200 g Puderzucker
150 g Butter
1 Beutel Vanillenzucker
100 g Frischkäse
Malteser Schokokügelchen für die Dekoration
Zubereitung
Schlagen Sie die Eier für 5 Minuten mit Zucker und Vanillezucker und fügen Sie dann die Milch und Butter hinzu.
Dann geben Sie Mehl, Kakao und Backpulver unterm Rühren bei.
Die Mischung in eine Cupcakes-Backform geben und im vorgeheizten Ofen bei 180° C 15 bis 20 Minuten backen, danach gut abkühlen lassen.
Schlagen Sie anschließend den Puderzucker mit Butter, Vanillenzucker und Frischkäse 10 Minuten lang im Mixer.
Die Buttercreme nun in einen Spritzbeutel geben und die abgekühlten Cupcakes damit garnieren, und schließlich mit den Maltesers dekorieren.
Enjoy!
Comments
Post a Comment