Chocolate Cheesecake
Για τη βάση
2 συσκευασίες μπισκότα Παπαδοπούλου σοκολάτα γεμιστά
200 γρμ. Μαργαρίνη
200 γρμ. Μαργαρίνη
Για την κρέμα
2 μόρφατ
400 γρμ τυρί κρέμα
400 γρμ Nutella
400 γρμ τυρί κρέμα
400 γρμ Nutella
Φουντούκιου και κουβερτούρα για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Σπάμε στο μούλτι τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη ,προσθέτουμε και τη λιωμένη μαργαρίνη και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε καλά το μίγμα σε αποσπόμενη φόρμα, αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει μέχρι να φτιάξουμε την κρέμα.
Στρώνουμε καλά το μίγμα σε αποσπόμενη φόρμα, αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει μέχρι να φτιάξουμε την κρέμα.
Για την κρέμα
Χτυπάμε στο μίξερ τα μορφατ μέχρι να αφρατεψει αρκετά στη συνέχεια προσθέτουμε και το τυρί, συνεχίζουμε να χτυπάμε λίγο ακόμα.
Τέλος προσθέτουμε και τη Nutella. Αφού γίνει μια σφιχτή κρέμα την ρίχνουμε πάνω απο τη βάση. Γαρνίρουμε με φουντούκι και τριμμένη κουβερτούρα.
Τέλος προσθέτουμε και τη Nutella. Αφού γίνει μια σφιχτή κρέμα την ρίχνουμε πάνω απο τη βάση. Γαρνίρουμε με φουντούκι και τριμμένη κουβερτούρα.
Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
Enjoy!
Comments
Post a Comment