Chocolate Cheesecake








Υλικά


Για τη βάση 

2 συσκευασίες μπισκότα Παπαδοπούλου σοκολάτα γεμιστά
200 γρμ. Μαργαρίνη 


Για την κρέμα 

2 μόρφατ
400 γρμ  τυρί κρέμα
400 γρμ Nutella
Φουντούκιου και κουβερτούρα για γαρνίρισμα 







Εκτέλεση 

Σπάμε στο μούλτι τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη ,προσθέτουμε και τη λιωμένη μαργαρίνη και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε καλά  το μίγμα σε αποσπόμενη φόρμα, αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει μέχρι να φτιάξουμε την κρέμα. 



Για την κρέμα 

Χτυπάμε στο μίξερ τα μορφατ μέχρι να αφρατεψει αρκετά στη συνέχεια προσθέτουμε και το τυρί, συνεχίζουμε να χτυπάμε λίγο ακόμα.
Τέλος προσθέτουμε και τη Nutella. Αφού γίνει μια σφιχτή κρέμα την ρίχνουμε πάνω απο τη βάση. Γαρνίρουμε με φουντούκι και τριμμένη κουβερτούρα.
 Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά. 

                                                            Enjoy!






















Comments

Popular Posts