Easter egg Cookies







 Υλικά 




230 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρμ. ζάχαρη
200 γρμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 κρόκους
100 γρμ. φουντούκι τριμμένο
1 βανίλια
μια πρέζα αλάτι 













Εκτέλεση 

Σε ένα μπόλ βάζουμε τη ζάχαρη με τους κρόκους και τα ανακατεύουμε με ένα σύρμα, προσθέτουμε το βούτυρο, τη βανίλια ,το αλάτι και τα υπόλοιπα υλικά.
Αφήνουμε τη ζύμη για μία ώρα στο ψυγείο.
Ανοίγουμε τη ζύμη στον πάγκο εργασίας και κόβουμε με κουπάτ .Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε τρύπες στα μπισκότα τότε με ένα χοντρό καλαμάκι κόβουμε τη ζύμη.      Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς  για 15 λεπτά . Αφήνουμε να κρυώσουν καλά, διακοσμούμε τα μπισκότα με ζαχαρόπαστα σε διάφορα χρώματα και περνάμε κορδέλες από τις τρύπες που έχουμε κάνει. 

                                                                         Enjoy!















Comments

Popular Posts