Cupcakes Espresso




Υλικά


70 γρμ. βούτυρο
200 γρμ. άχνη
2 αυγά
90 γρμ. γιαούρτι
2 βανίλιες
230 γρμ. espresso ή (σε 200 γρμ. ζεστό νερό διαλύουμε 30 γρμ.στιμιαίο καφέ)

240 γρμ. αλεύρι
20 γρμ. κακάο
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ



Γιά το frosting


150 γρμ. άχνη
100 γρμ. βούτυρο
2 βανίλιες
90 γρμ. τυρί κρέμα
1/2 κ.σ. λικέρ καφέ



Εκτέλεση


Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη για 5`.Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά, το γιαούρτι , τις βανίλιες , τον espresso και τέλος μπέικιν, κακάο και το αλεύρι .Χτυπάμε για 5` στο μίξερ το μείγμα. Έπειτα αδιάζουμε το μείγμα σε φορμάκια για cupcakes και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στούς 170° για 12`- 15`.Αφήνουμε να κρυώσουν και μετά απλώνουμε απο πάνω  το frosting.


Για το frosting


Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ για 10`.

Comments

Popular Posts